Menu Sluiten

Leveranciers Terrasplanten

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Verhuur van planten – interieur beplanting

De focus van Any Green ligt op verhuur van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons planten huren.

Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

Creativiteit en technische beheersing resulteren in een mooi en blijvend resultaat.

Jarenlange ervaring in plantenverhuur

Een hedendaagse kijk op interieur beplanting en planten huren. De creatie van een andere wereld…

Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving.

Ontdek onze diensten

03199160319916

More info

tags: Terrasplanten Kopen – Terrasplanten Huren – Leveranciers Terrasplanten – Terrasbeplanting – Bedrijven Terrasbeplanting – 

Wenst u meer info over leveranciers terrasplanten kijk dan vlug op https://www.anygreen.be/nl/ | Leveranciers Terrasplanten

Bomen | Kunstplanten | Planten | Groene Muren | Binnentuinen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers terrasplanten

home plantencentrum wie zijn wij fotos media assortiment tuinplanten catalogus potgrond en schors meststoffen en sproeimiddelen potten en bloembakken cadeaubon tuintips kwekerij kerstbomen heesters amp vaste planten eenjarigen amp terrasplanten catalogus contact garden centre quality awards bekroning tuinplantencentrum de pauw bekroond op garden centre quality awards op januari werden in grootbijgaarden de garden centre quality awards uitgereikt aan de meest verdienstelijke tuin en plantencentra in belgi. Ook ons plantencentrum viel daarbij in de prijzen en kreeg sterren toegekend. Slechts andere belgische plantencentra uit vlezenbeek genk en brugge deden nog beter. De jury was in haar rapport vooral erg lovend over de sfeer op het bedrijf de unieke ligging in de natuur de kwaliteit van de planten en het professionele advies leveranciers terrasplanten vlug rendement zeer positieve indruk van het bedrijf ook naar de klant. De open houding kennis doordachte aanpak zin voor evolutie binnen zo een mooi kader maken van jullie plantencenter een bestem.

skip to content vdw plant tuinazalea euonymus follow us contact vdw plant tuinazalea euonymus follow us contact search for loading… Homedesignstar uw gespecialiseerde leverancier in euonymus en tuinazalea vdw plant opgericht in is ons bedrijf vandaag gespecialiseerd in euonymus en azalea japonica. Vdw plant is marktleider in de teelt van euonymus. Dankzij onze sterke specialisatie en schaalgrootte zijn we uitgegroeid tot een leverancier van een ruim assortiment kwalitatieve planten die steeds in zr grote aantallen beschikbaar zijn. De continuteit in leveringen grote aantallen ruim assortiment is onze sterkte vdw plant beschikt over een ruim assortiment azalea japonica die steeds beschikbaar zijn in verschillende potmaten. Dit is een absolute meerwaarde voor uw vaste en continue leveringen of grote acties. Vdw plant is uiterst flexibel zodat elke actie kan afgestemd worden op uw vereisten of deze van de eindklant eigen etiket barcode prijsetiket verpakking als bedrijf staan wij garant voor uniforme en visueel aantrekkelijk producten van uitstekende kwaliteit. Met als.

Feiten over Leveranciers terrasplanten

doorgaan naar hoofdinhoud steenweg as infoheyeveld.be home het bedrijf historie voorraadlijst vacature contact photo albums meer use tab to navigate through the menu items. Historie gegroeid in het groen eind jaren begonnen mathijs peters en zijn echtgenote jeanne deville groenteplanten te kweken en te verhandelen. Hun zonen jan en jef namen de zaak over in . In startten ze met het kweken van tuinplanten en het aanleggen van tuinen. Beide broers reageerden alert op de sterk toenemende vraag naar een breder assortiment tuinplanten. In beslisten ze de detailhandel te verlaten en uitsluitend te focussen op de groothandel meer info bekijken over leveranciers terrasplanten De jaren de groei van hun kwekerij zette in de jaren munsterbilzen op de kaart als plantencentrum van europees niveau. In namen ze de modernste verkoopsserre van het land in gebruik. In legden ze in de kwekerij een eerste containerveld aan en vier jaar later kwam er een nieuwe infrastructuur voor de verkoop van kamer en terrasplanten. De cash amp carry werd in ui.